keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kuka täyttää vatsat?

Eläkeliiton kesäjuhlien kävijät saavat nauttia herkullisia Fazerin Amigan aterioita.
Tapahtuma työllistää kaksikymmenkertaisesti keittiötyöntekijöitä- tavallisen neljän vakityöntekijän apuna on 36 käsiparia.


Ruuan terveellisyyttä on ajateltu runsaassa salaattipöydässä.

 
Eläkeliiton toiveiden mukaan ravintolapäällikkö Suvi Jokilehto on suunnitellut ruokalistalle herkullisia keittolounaita, maukkaita kastikkeita ja runsaasti kasviksia. Lounaan saa 1600 kävijää, päivälliskattaus on 1900 Kesäjuhlavieraalle.
 
"Ensimmäinen aamu on aina pahin, mutta nyt on hyvä fiilis ja toiminta rullaa", iloitsee Jokilehto, jolle kokemusta työstä on kertynyt jo viisitoista vuotta.

Ravintolapäällikkö Suvi Jokilehto. Tarjottimia täyttämässä Sirkka Jämsä-Viiri Valtimolta (edessä) ja Kyllikki Kärkkäinen Nurmeksesta.  


Ammattitaidolla loihdittu muonitus on onnistuneen tapahtuman kulmakivi; juhlia jaksaa vain kun vatsa on täynnä!
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti